Visuaalinen suunnittelu

Lupa tehdä

Kokoomus on iso puolue ja meitä on moneen lähtöön, siksi myös ehdokkaillemme tarjotaan mahdollisuus tehdä itselleen mieluisaa viestintää. Kokoomus on enemmän kuin sinisen viisikymmentä eri sävyä – värityksellä on hyvä korostaa niitä itselle, kampanjalle tai tavoitteille tärkeitä asioita.

Brändikirja

Kokoomusehdokkaiden visuaaliseen suunnitteluun löytyy apua sähköisestä oppaasta nimeltä Brändikirja, sinne pääset tästä.
Brändikirja auttaa viestinnän tekemisessä käytännön esimerkkien kautta: esimerkiksi somekeskusteluissa ja tavassa käyttää värejä. Visuaalisen ilmaisun merkitystä ei voi väheksyä. Hyvä tapa ilmaista asioita on tehdä se valokuvien, videoiden tai grafiikan kautta. Joskus yksi kuva on tuhat sanaa. Kuvituksessa myös väreillä on merkitystä. Valokuvapohjainen grafiikka on tällä hetkellä in.

Gredi

Kokoomuksen ainaistopankki on nimeltää Gredi. Gredissä jaetaan kaikki kampanjointiin liittyvät logot ja kuvat käyttöösi. Kannattaa tutustua huolella, sillä Gredissä materiaalia ja apua on tarjolla paljon käyttööso. Grediin pääset tästä.  Hyödynnä Grediä eli aineistopankkia niin ilmoituspohjien tekemiseen, esitteiden suunnitteluu kuin someviestintääkin.
Sekä Brändikirja että Gredi on saatavissa Kokoomuksen sivuilta oheisista linkeistä ilman salasanoja.
 
 
 

Takaisin ”Sisäinen ja ulkoinen viestintä-sivulle”