Kokoomusnuoret

Kokoomuksen Nuorten Liitto on 15-29-vuotiaiden nuorten poliittinen nuorisojärjestö. Liiton tehtävänä on

toimia aktiivisina osana yhteiskuntaa kantamalla vastuuta nuoria koskettavista asioista sekä toimia ponnekkaasti puolueyhteisön sisällä tuomalla tulevaisuuden ääni kuuluviin. Demokratiakasvatus osana porvarillista maailmankatsomusta sekä yksilönvapautta ohjaavat toimintaa.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on vahvasti orientoitunut koulutusjärjestön rooliin tarjoten jäsenkunnalle monipuolista sekä moniarvoista koulutusta. Nuorten Liitto haluaa antaa jäsenten kehittää itseään omien valintojen pohjalta ja näin taata osaavia kokoomuslaisia erilaisiin luottamustoimiin sekä yhteiskunnan palvelukseen myös vuonna 2035.

Kokoomusnuorten verkosto ulottuu Hangosta Muonioon. KNL tarjoaa toimintaa, joka takuulla kehittää ja antaa osallistujille ikimuistoisia kokemuksia. Alueellisesti liitolla on 12 piirijärjestöä, jotka vastaavat paikallisyhdistysten sekä nuorten piirin toiminnasta. Alueellinen toiminta on rikasta ja virkeää, mutta aina uudet tuulet uusien ihmisten tuomina ovat tervetulleita. Lisätietoa Kokoomuksen Nuorten Liitosta löytyy osoitteista www.kokoomusnuoret.fi.