Vuonna 1982 perustettu Kansalliset Maahanmuuttajat KAMUT ry. (kutsumanimeltään Kamut) tekee työtä kansainvälisen, suvaitsevaisen ja moniarvoisen Suomen puolesta.

Kansalliset Maahanmuuttajat ry on kokoomuslaisten kansainvälisyyskasvatus- ja maahanmuuttajatyöstä kiinnostuneiden yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää Kokoomuksen perusarvojen – suvaitsevaisuuden ja erilaisuuden hyväksymisen ja arvostamisen – toteutumista yhteiskunnassa.

Yhdistys kokoaa maahanmuuttajia mukaan Kokoomuksen toimintaan ja auttaa kokoomuslaisia päätöksentekijöitä tekemään politiikkaa, joka huomioi uussuomalaiset. Suomi muuttuu jatkuvasti ikä- ja väestörakenteeltaan ja Kamujen jäsenenä on mahdollisuus olla mukana pohtimassa ja uudistamassa yhä monipuolisemmaksi muuttuvan Suomen tulevaisuutta.

Kamujen toimintaperiaatteina ovat suvaitsevaisuus, yhteiskunnallinen vapaus, vastuu ja demokratia sekä mahdollisuuksien tasa-arvo, sivistys, kannustavuus ja välittäminen. Kamulaisuus ei ole poissulkevaa, vaan samaan aikaan voi olla sekä ylpeä omista juuristaan ja kulttuuristaan että inhimillisesti monipuolinen ja suvaitsevainen.

Kamujen konkreettisena tavoitteena on osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun ja pyrkiä vaikuttamaan kansainvälisemmän Suomen puolesta. Lisäksi Kamut kouluttaa yhteistyössä Kansallisen Sivistysliiton kanssa jäsenistöään, kannustaa aktiiviseen yhteiskunnalliseen toimintaan, tekee vaalityötä sekä järjestää yhteisiä kokoontumisia ja tapahtumia.

Lisätietoja osoitteesta http://www.kansallisetmaahanmuuttajat.fi/