Äänioikeus

Jäsenellä on oikeus osallistua yhdistyksen kokouksiin, joissa päätetään yhdistyksen asioista. Yhdistyksen kokous mm. päättää puoluekokoukseen, piirikokoukseen ja kunnallisjärjestön kokoukseen lähetettävien edustajien valinnasta.

Puoluekokous on Kokoomuksen korkein päättävä elin ja se tekee päätökset puolueen johtohenkilöiden valinnasta ja mm. hyväksyy puolueen periaateohjelman. Kunnallisjärjestö puolestaan johtaa paikkakunnalla tehtävää kunnallispolitiikkaa yhdessä Kokoomuksen valtuustoryhmän kanssa ja asettaa kuntavaalien ehdokkaat.

Tietoa ja taitoa

Jäsenmaksuun sisältyy mm. puoleen jäsensivustolta www.kokoomus.fi/jasensivut löytyvät palvelut. Jäsensivuilla jäsen voi tarkastaa omat tietonsa, tehdä osoitteenmuutoksen ja maksaa jäsenmaksunsa verkkopankissa. Jäsensivustolle kirjautumisessa käytettävä jäsennumeron löytyy viimeisimmästä jäsenmaksulaskusta. Jäsennumeroa voi myös tiedustella Kokoomuksen jäsenpalvelusta jasenpalvelu@kokoomus.fi  Jäsenpalvelu palvelee arkisin kello 10:00 – 15:00 välisenä aikana myös numerossa 020 748 8424. Mikäli salasanaa ei ole tai se on unohtunut, uuden salasanan voi tilata sähköpostiinsa.

Jäsenille on tarjolla myös Kansallisen Sivistysliiton koulutuspalvelut ja äänenkannattaja Nykypäivän tilaus.

Hyvää seuraa

Jäsenillä on oikeus osallistua kaikkiin oman paikallisyhdistyuksen järjestämiin tilaisuuksiin. Useimmiten myös naapuriyhdistykset ottavat vierailijoita omiin tapahtumiinsa mielihyvin vastaan.

Kokoomuksenssa on kymmeniä tuhansia jäseniä. Siitä joukosta löytyy varmasti hyvää seuraa jokaiselle.