Ajatuspaja Toivo

Mikä Toivo?

Ajatuspaja Toivossa työskennellään tutkimustiedon, poliittisen toiminnan ja julkisen keskustelun risteyksessä. Löydämme uusia keskustelunavauksia ja rohkaisemme ajattelemaan yhteiskunnallisista asioista uudesti. Tuotamme tietoa ja näkemyksiä poliittisen päätöksenteon tueksi.
Poliittisena ajatuspajana olemassaolomme perustuu puoluetoimintaan. Aihevalinnoissamme näkyy kokoomuslainen maailmankatsomus – myönteinen suhtautuminen kansainvälisyyteen, vastuulliseen markkinatalouteen ja yksilönvapauteen.
Ajatuspaja Toivon julkaisutoiminta koostuu ajankohtaisista kommenttikirjoituksista, analyyseistä, puheenvuoroista ja erilaisista projekteista. Järjestämme tilaisuuksia ja osallistumme seminaareihin. Teemme yhteistyötä järjestöjen, tutkimuslaitosten, yritysten, poliitikkojen, opiskelijoiden, virkamiesten ja median kanssa.

Taustalla Kansallisen Kulttuurisäätiö sr.

Ajatuspaja Toivon taustalla on vuonna 1935 perustettu Kansallinen Kulttuurisäätiö sr.. Säätiön tarkoituksena on sääntöjen mukaan ”tukea kansallista kulttuuria ja suomalaista yhteiskuntatutkimusta”. Säätiöllä ei tällä hetkellä ole muuta toimintaa kuin Ajatuspaja Toivo. Toiminnanjohtaja Sini Ruohonen on myös säätiön asiamies.

Lisätiedot: http://www.toivoajatuspaja.fi/